Home.Wie zijn wij.Info algemeen.Info voor instellingen.Aanbod.Contact.
Home.Wie zijn wij.Info algemeen.Info voor instellingen.Aanbod.Contact.

Stichting Sport en Zorg Nederland 2012© Alle rechten voorbehouden.  Disclaimer

Info Algemeen

 

 

 

 

 

Het doel van de Stichting Sport & Zorg Nederland is om samen met de deelnemer(s) te kijken naar wat wél kan en daar een sport-/ bewegingsprogramma voor samen te stellen. Ieder programma is afgestemd op de mogelijkheden en interesse van de sporter en is dus helemaal op maat gemaakt. Het programma, kan daar waar nodig, tussentijds worden aangepast.

 

Het sporten en bewegen kan onderdeel zijn van de vrijetijdsbesteding, maar ook onderdeel van een behandelplan.

 

Sport & Zorg Nederland richt zich op:

- Individuele- en groepsbegeleiding bij het sporten als vrijetijdsbesteding.

- Individuele- en groepsbegeleiding bij het sporten als onderdeel van een behandel- of hulpverleningsplan in  mogelijke samenwerking met zorginstellingen en hulpverleningsorganisaties.

- Begeleiden en ondersteunen van sportclubs en verenigingen bij het sporten voor deelnemers(-/sters) met  een beperking als onderdeel van integratie binnen de organisatie of als specifiek onderdeel buiten de   bestaande organisatie.

- Kennis en ervaring overbrengen aan sportclubs en verenigingen of andere organisaties over sporten voor mensen met een beperking.

- Fondsenwerving om sporten met begeleiding betaalbaar te maken en te houden voor de sporter.

 

Sport & Zorg Nederland werkt zo veel samen met lokale sportclubs en verenigingen zodat de deelnemer/-ster dichtbij huis kan sporten en bewegen. Daarnaast kan Sport en Zorg Nederland ook op locatie een passend aanbod aanbieden.